Posted By Nienna on 28/03 14:06

Victoria's Secret Celebration

Supermodellen Miranda Kerr, Candice Swanepoel en Alessandra Ambrosio vierden op 25 maart 2010 samen de 15e verjaardag van de Victoria's Secret zwemkledij-catalogus. Knappe fashion-lijn, knappe dames!

 

 

Comments

Vergelijkbare posts op Elsibel

 • De stralende Heidi Klum zag er weer verbluffend uit op de voorstelling van het achtste seizoen van Project Runway . Een eerder gedurfde outfit, maar het staat haar zeker wel. 
  Nienna, gepost op 30/07/10   
 • Kleine meisjes worden groot en het ene doet dit al wat extremer dan de andere. Taylor Momsen startte in Gossip Girl als een jong en onopvallend meisje en groeide in een mum van tijd op tot een dame met een 'attitude'.
  Nienna, gepost op 27/07/11   
 • Elsibel is alvast een grote liefhebster van het merk Gosh. Ken jij de producten ook al? Zoniet, kijk dan zeker even rond in bijvoorbeeld in het Kruidvat en ontdek deze make-up lijn. Heb je daarnaast de droom om een carrière op te bouwen als model? Dan staat het professionele...
  Nienna, gepost op 15/06/11   
 • Inspiratie nodig voor een nieuw setje lingerie? Ultimo Lingerie en Raica Oliveira tonen ons enkele nieuwigheden. En dames, focus je enkel op de lingerie en denk bij de rest: 'ach ja, photoshop e' ;-)
  Nienna, gepost op 13/04/11